Hvem Er Vi? – Hvad Kan Vi?

Discotek NIGHT LIGHT rykker ud med det helt store gear – 6-8m lysbro med alt fra moving heads, scannere, tromle scannere, forskellige lyseffekter, parlamper, stroboskober, sortlys, stage blinder og kæmpe laser m.m. – stor lys og lydpult samt storskærm, lysavis, dansepodier og konfettikanoner.

Discotek NIGHT LIGHT har kørt i mange år, de sidste 10 år med speciale i gymnasie og handelsskolefester. Vi har de sidste mange år spillet på gymnasier og handelsskoler over hele Sjælland. Normalt til fester med omkring 300-1000 mennesker.

Langt under andre discotekers pris

I modsætning til mange andre mobil discoteker skal vi ikke tjene en masse penge, da det er vores hobby, og vi ejer også alt vores udstyr selv og skal derfor ikke først ud og leje dyrt udstyr, så derfor kan vi holde vores pris meget under andre discoteker på vores størrelse.

Musik for enhver smag

Vi har al musik, da vi pga. vores størrelse får det meste musik direkte fra pladeselskaberne. Vi kan klare alle former for tema fester. Vi har også lancier musik til gallafester.

Vi har ønskelister med, så I kan ønske det musik I godt vil høre!!

Storskærm, live SMS og lysavis

Vores storskærm hvorpå vi bla. viser Jeres sms beskeder og live video fra dansegulvet samt musikvideoer og f.eks. klasse billeder og alle mulige tekster samt aftenens babe konkurrence m.m. er meget populært.

I løbet af aftenen tager vi en masse billeder som kan ses på vores hjemmeside efterfølgende. Samt filmklip som kan ses på vores fanside på Facebook.

Vi har også en ”lysavis” hvor kan der reklameres med alt mellem himmel og jord og skrives sjove ting! Alle disse ting vil så rulle hen over skærmen på lysavisen som hænger på vores lysbom, så den kan ses over hele dansegulvet.

Husk! vi er til for Jer og vi gør alt for, at Jeres fest bliver både sjov og fed! 🙂